Over Jan Twilt


Even voorstellen…

icoontje-jantwilt2

Als opleidingskundig adviseur en onderwijsinnovator richt ik mij op vraagstukken op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. Ik sta voor innovatief en kwalitatief hoogwaardig beroepsonderwijs dat beantwoordt aan de vraag vanuit de markt.

 

Mijn basis ligt bij de studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit van Twente. Na mijn afstuderen in 1994 begon ik als opleidingskundige bij de voorloper van het huidige Essent. Een prachtige leerzame tijd die de basis heeft gelegd voor mijn visie op en benadering van leren en ontwikkelen. Na zes jaar maakte ik de overstap naar EMC, leren in bedrijf. Dat is een middelgroot onderwijskundig adviesbureau. Als opleidingskundige en projectleider mocht ik veel projecten begeleiden bij bedrijven, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Vooral op het gebied van talentontwikkeling, leren op de werkplek en onderwijsinnovatie. Met name vraagstukken op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt hebben mijn interesse. Vanaf 2009 ben ik als zelfstandig ondernemer (zzp-er) actief als opleidingskundig adviseur / onderwijsinnovator.

 

Ik ben begin 50, al vele jaren getrouwd en woonachtig in Arnhem. In mijn vrije tijd ben ik actief met reizen, duiken en onderwaterfotografie. Ook boven water ben ik graag met mijn camera op pad. Ik sport graag en hou me fit met wielrennen, mountainbiken, fitness en skiën.

 icoontje-pinguin2 icoontje-octopus2  icoontje-oryx2